Renoveringsuppdatering

2011-02-14
Härliga, lediga måndag! Jag har jobbat hela helgen men det har inte varit någon större ansträngning med tanke på antalet patienter jag hade. Ibland är man värd det, det får kompensera för alla de gånger avdelningar är överbelagda. I lördags var vi iväg och firade Henriks mormor som fyllde år och igår städade vi ur källaren lite granna.

Jag ska uppdatera er lite om vad vi gjort där nere nu. I gästrummet har vi rivit ut tak, garderober, lister och foder, knackat ner all puts på väggarna och rivit ut mattan på golvet. Nu väntar vi på att rörläggaren ska komma och plocka bort elementet. Rummet ska även nätas och grundas i väntan på ny puts och fönstren ska bytas.

På lilla toaletten har det inte hänt sådär jättemycket eftersom vi även där behöver rörläggaren för att plugga rören och plocka ner elementet men taket och lite utav inredningen är utriven iallafall. Sedan ska väggarna slipas och  putsas om.

I gillestugan är spisen omputsad, puts nerknackad och sprickor lagade, fönster bytta... Ja, i princip är det mesta liksom redo för återuppbyggnad. Nu börjar snart det roliga!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0