Polly ♥

2012-02-23
Just idag har vi haft Polly i två veckor men på något sätt känns det som om hon alltid varit med oss. Hon är helt underbar! Gosig, busig och duktig... Ja, allt man vill att ens vovve ska vara.Köket

2012-02-02
Här kommer äntligen lite bilder på vårt fina kök! Det är alltid svårt att få till bra bilder när verkligheten är tusen gånger bättre... Här är en innan-bild:


Egentligen inte så fula luckor men några trasiga lådor och ni ser ju mattan. Fy! Dessutom ingen frys i köket, den stod i källaren. Nu är allt så himla mycker mer praktiskt!

Och här är idag:

 


Idag är ingen vanlig dag...

2012-02-02
... för det är Henriks födelsedag! Grattis på 29-årsdagen lille du! Han blev väckt imorse med sång, paket och tårta. Imorn bär det av till Jönköping över helgen. Vi ska bo på hotell, gå på en HV-match, äta gott och bara mysa. Ska bli otroligt skönt att bara komma iväg lite.

Vi får se om det blir något kalas ikväll, halva familjen var magsjuka och det vill man ju inte riskera att få nu när man ska iväg. Annars är jag ledig idag och ska bara vara hemma och greja. Det är väl bland det skönaste som finns?

Om exakt en vecka hämtar vi hem våran Polly! Hoppas hennes bröder, de två som står upp, också får ett nytt hem snart. De var helt underbara! Ingen som är intresserad?