Ledig dag med nya projekt

2011-04-21
Ojojoj, vilken härlig dag! Det är såå skönt att vara ledig och pyssla med lite allt möjligt. Imorse kom Alex med frukost, färska frallor och en massa annat gott. Snacka om lyx! När hon skulle till jobbet åkte jag och handlade grejer till mitt lilla kalas på lördag. Ska bjuda på något så enkelt men gott som hemgjorda, grillade hamburgare med en massa smarriga tillbehör. Hade först tänkt att ordna påskbord men tiden räcker tyvärr inte till med tanke på att det dessutom är min jobbhelg. Till efterrätt blir det fryst jordgubbscheesecake med kladdkakebotten, visst riktigt vattnas det i munnen?Annars idag har det blivit lite städning och fix. Mitt nya projekt är att måla om lite möbler. Har redan vitmålat en jättefin, äldre gungstol i rotting. Den blev superfin! Idag började jag med gästsängen, en Malmsäng från IKEA i björk som också ska bli vit. Den är nu slipad och grundmålad och jag tror att det också kommer att bli bra. Det känns ju så himla onödigt att köpa en ny säng baraför att man inte gillar träslaget. Speciellt när man själv inte ska använda sängen på det sättet... Bilder kommer när det är klart!

Just nu oljas och poleras ekgolvet i källaren. Jävlar, vad snyggt det blir alltså! Sedan är vi bannemej i hamn, bara lister kvar. Äntligen!

Har ni några roliga planer för påsken? Här blir det jobb i helgen, födelsedagsfirande på lördag och Skövde på söndag. Vi ska premiärcampa, ska bli så gött. Man sover som en kung i den där husvagnen!

En dag i trädgården

2011-04-17
Idag kom dagen jag egentligen hade väntat igår, sol och 18° är inte alls illa! Jag har rensat alla rabatter på framsidan, det tog sin lilla tid men nu ser det iallafall välvårdat ut. Jag kan inte säga att det är fint för det är det inte men som sagt, det ser okej ut. Tanken är vi ska gräva upp alla fula Tujabuskar och granar och istället sätta häck. När det blir vet jag dock inte... Henrik, som är helt otroligt duktig, har roat sig med att klä in hela trappen ned till källaren i ek. Den mannen kan! Trots att trappen liksom svänger lite grann så sågar, slipar och fräser han som om han aldrig gjort något annat. Jag är superimponerad!

Ikväll ska vi grilla för tredje dagen i rad, fy fan vad det är gott! Igår bjöd Emil & Helene på grillat, mat smakar alltid så gott när man själv slipper att laga. Vi får bjuda igen nån dag och inviga Henriks fonduegryta.


Marc Jacobs

2011-04-16
Kolla in min fina födelsedagspresent jag ska få utav Henrik nästa lördag då jag fyller år. I love it, nu ska jag köpa en plånbok som matchar:Ni har rätt!

2011-04-16
Det här är MIN blogg, här skriver JAG vad JAG vill och jag gör det enbart för MIN egen skull. Har ni problem med det så snälla, slösa inte er dyrbara tid på att läsa det. Gör något vettigare istället.Mina godingar, ni har ju så rätt! Jag vet inte varför jag egentligen brytt mig men jag har kanske haft lite av en svacka. Man kan inte alltid vara på topp men nu är jag tillbaka.

Denna lediga lördag blev inte direkt vad jag tänkt mig. Jag hade hoppats på strålande sol och en riktigt härlig dag i trädgården men istället regnar det. Trist! Hoppas det spricker upp i eftermiddag.