Bloggpaus

2011-03-29
Jag har ingen lust att skriva här längre, iallafall inte på ett tag. Fel personer läser och deras negativa åsikter har tyvärr gjort mig så fruktansvärt omotiverad... Varför har en del männsikor en tendens att blåsa upp småsaker och hänga upp sig på detaljer? Och varför anser en del människor att det är så otroligt löjligt att ha en blogg men ändå ska de prompt läsa skiten?

Jag blir så less...


Ny vecka på intåg

2011-03-20
Denna helgen har varit riktigt bra och har gått precis sådär lagom snabbt. Jag trodde faktiskt att jag skulle vara tröttare än vad jag är idag efter 13 dagars jobb på rad men jag är faktiskt väldigt pigg. Det är träningen, garanterat, som gör susen med mig! Både på insidan och på utsidan...

I fredags grejade vi efter jobben, vi flytspacklade badrumsgolvet i källaren. Sedan var kvällen lugn och vi kom i säng ganska tidigt. Igår jobbade jag på Dialysen som jag tycker mycket om. Ska vara där hela nästa vecka också. När jag kom hem hade Henrik grejat en massa, duktig som vanligt. Sedan var vi hos Emil och Helen och kikade på hockey. Vi bestämde oss för att gå och ut käka tillsammans så vi drog till O'Learys i Helsingborg. Skittrevligt hade vi! Så jäkla gött att komma hemmifrån lite.

Idag har vi lagt klinkers på toan, jag fick lära mig och la det mesta helt själv. Inte dåligt va? Sedan var vi på Bauhaus och köpte toalettstol, lite elgrejer och andra småsaker. Badrumsmöblerna vi ville ha var slut men skulle förmodligen komma in imorn så det blir en runda dit imorn igen. Väl hemma målade vi i gästrummet och det blir såå bra! Det börjar verkligen ta sig nu.

Snart är det äntligen dags för Solsidan...

Alice 3 år ♥

2011-03-15
Idag fyller min lilla bebis tre år! Som jag älskar denna lilla vovve...





 

Alla bilder är från när hon var valp. Idag har hon firats med en massa leversnittar och kvällsmaten bestod av en skål med falukorv. Gissa hennes lycka! Jag tror att hela skålen var slut på mindre än fem sekunder.


Promenad vid havet

2011-03-15
Idag har det varit underbart väder så jag bestämde mig för att ta med Alice och gå längs stranden efter jobbet. Alex ville följa med tillsammans med sina vovvar så vi gick i en och en halv timma. Hur gött som helst! Efteråt åkte vi hem till oss och lagade lite mat. Vi bestämde oss också för att ha lite filmkväll så jag rotade fram Avatar och köpte massa gottis. Fan vad skönt det är med sådana här spontana dagar då man bara gör vad som faller en in.

Nu känner jag mig riktigt frisk i själen efter dagens promenad vid havet. Ja, förutom magknipen av allt godis då, haha.

Fullspäckat schema

2011-03-14
Det är full rulle just nu. Har idag jobbat min åttonde dag på rad, bara fem kvar för att sedan vara ledig en dag och jobba sju igen. Det är bara att hänga i, har ganska goa tider så det underlättar en hel del. Jag försöker ju även träna mer eller mindre någonting varje dag och det går bra. Jag har nått mitt första delmål och det känns sjukt skönt! Jag ska aldrig mer över den vikten igen, ever! Nu kan det liksom bara bli bättre...

Core var förresten skitkul! Man hittade muskler man inte trodde att man hade... Nästa nya grej att testa inom det snaraste blir Cirkelgym. Någon som testat det? Det verkar iallafall jätteroligt.

En liten uppdatering på källaren också. Vi skämde ju bort oss själva med en målare och det gjorde vi verkligen rätt i, gud så skönt det var att slippa fixa med det nya taket. Väggarna däremot fixar vi själva och det är där vi är just nu. Det är grundmålat i gillestugan och på toan and I tell you, it's going to be freakin' great! Det är så himla ljust och fint där nere nu så man kan knappt tro att det ens är en källare. Gästrummet ska torka i cirka en vecka till och sen kan vi börja måla även där. Längtar till jag kan börja fixa med inredningen...

Jo förresten, hon som vi köpte huset av var här häromdagen och tittade. Hon började gråta för att det hade blivit så himla fint. Hon trodde knappt att det var sant. Sånt här ser man bara på tv, sa hon. Haha. Klart det är lite känsloladdat att komma tillbaka till sina föräldrars gamla hem.

Fem dagar senare...

2011-03-08
Oj, vad fort dagarna springer förbi. Helgen med mamma och Ida var toppen. Det blev givetvis en del shopping men också en massa mys. Hoppas att det inte dröjer alltför länge till vi ses nästa gång. Nu är allt som vanligt igen, jag jobbar på, tränar och grejar där hemma. Vi har kommit en bra bit nu faktiskt. Väggarna håller på att torka, målaren spacklar samt målar det nya taket och han ska även fixa väggfärg till oss, golv är beställt... Ja nu jäklar börjar det likna något. Och det kommer bli kanonfint. Eftersom det är en källare vill jag hålla den ljus så det blir vitt i gillestugan och på toan. I gästrummet har jag tänkt mig en sandfärgad färg, typ en blandning av ljusgrå och ljusbeige men ändå mer åt det beige hållet... Ja, ni fattar.

Imorgon ska jag prova på Core. Någon som testat? Hur är det?

Finally Thursday

2011-03-03
Då var den efterlängtade dagen äntligen här, de är på väg och snart är de här. Hoppas nu att tiden ska gå långsamt medan de är här...

Idag har jag varit och klippt mig. Det blev kanske lite väl kort men äsch, det växer snart ut igen. Det blev ju en liten förändring iallafall. Annars har jag mest slappat, städat lite och tagit långpromenader med Alice.

Tänkte visa er lite fina saker jag budat hem från Tradera de senaste dagarna, det har ju som sagt kliat lite i shoppingfingrarna.

 

Någon som vet om schampot är bra? Billigt var det iallafall...


Spinning & Strokeutbildning

2011-03-02
Tjoho, idag känns som en bra dag! Skönt att vara uppe med tuppen när man är ledig så man hinner med en massa. Jag har redan hunnit äta frukost och målat ett element. Ja, dessa jäkla element... Fast lister är nog nästan tråkigare att måla faktiskt. Nu ska jag strax iväg på ett spinningpass, gött att ha träningen gjord redan på morgonen.


Klockan två ska jag till jobbet på strokeutbildning, kan vara skönt att få lite mer vetskap om vad vi har att göra med när vi jobbar på Strokeenheten.

Äntligen lite ledig

2011-03-01
Eller ja, lite och lite. Hela jäkla veckan för sjutton! Underbart... Har precis käkat frukost efter en skön sovmorgon och nu ska jag strax ta en lång runda med Alice. Tänkte titta in på frisören i byn också och se om de har någon tid snarast, tydligen ska en tjej i min ålder jobba där så hon kan säkert vara bra.

Igår var jag på ljusparty hos Lotta och det var trevligt. Dock köpte jag ingenting. Alltså vad gör man när man känner att man verkligen inte tycker om någonting? De ljusen jag tyckte om har jag kvar här hemma från förra ljuspartyt och de har inte ens blivit använda. Därför kändes det bara sjukt onödigt att köpa något bara för att... Jag känner mig lite shoppingsugen på annat dessutom. Jag behöver lite nya leggings, ett par skor och kanske någon ny klänning.

Annars idag har jag tänkt att städa och pyssla här hemma så det är fint när Ida och mamma kommer. Vi får se, ska ta dagen lite som den kommer.

GRATTIS ANNA SOM FYLLER 26 ÅR IDAG!!