Regnbågsbron - Till Alice ♥

2012-01-25
"På den här sidan himlen finns en plats som kallas Regnbågsbron, en bro som förbinder himlen med jorden. När ett djur som varit betydelsefull för någon dör, så kommer det till Regnbågsbron.

Där finns ängar och kullar för alla våra speciella vänner så att de kan springa och leka tillsammans. Det finns tillräckligt med mat, vatten och solsken och våra vänner har det varmt och skönt.

Alla djur som har varit sjuka eller gamla blir återställda till hälsa och vigör, de som har varit skadade eller handikappade blir friska och starka igen, precis som vi minns dem i våra drömmar från gångna tider. Djuren är glada och nöjda, förutom en liten sak: De saknar alla någon väldigt speciell som de varit tvungna att lämna kvar.

Alla djuren springer och leker tillsammans men en dag kommer någon utav dem att stanna upp och titta i fjärran. Dess klara ögon är intensiva, nosen rycker till, kroppen börjar skälva. Hon springer plötsligt ifrån gruppen, flyger över det gröna gräset, hennes ben bär henne fortare och fortare.

Hon har sett dig, och du och din speciella vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen. Lyckliga, blöta kyssar regnar över ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet. Och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt djur som så länge varit frånvarande från ditt liv men inte från ditt hjärta.

Sedan korsar ni Regnbågsbron tillsammans för att aldrig skiljas mer..."Författare okänd


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0