Öland!

2011-09-30

Helgen spenderas på Öland, riktigt härligt ska det bli! Det är Skördefest här i veckan så imorn ska vi se vad som erbjuds. Det har börjat bra iallafall, nämligen såhär:


Just nu!

2011-09-27

I loooove Greys Anatomy och har haft så svårt att följa det de senaste åren då jag jobbat mycket kvällar. Så nu har jag en massa catch up att göra!


Det går bra nu!

2011-09-27
Hörrni, jag har varken haft tid, ork eller lust att blogga sedan sist. Jag satt precis och tänkte, för hundrade gången, att det skulle varit skönt om den där jäkla iPhone-appen till Blogg.se kom nån gång. Och minsann, när jag surfade in på hemsidan så fanns den där. Äntligen! Sedan jag skaffade den här telefonen använder jag bara den riktiga datorn till att göra bankärenden så därför blir det aldrig att man surfar in på bloggen men nu ska det bli ändring på det! Fler bilder kommer säkert också att smyga sig in nu när man mest fotar med mobilen.

Iallafall, allt är kanon med mig. Det känns som om allt går riktigt bra just nu och jag kommer snart att återkomma från min telefon. That is a promise!