Holiday Story

2010-01-31
Nu är vi tillbaka i Skåne igen efter en jätterolig vecka. Vi åkte ju upp till Skövde förra fredagen, lämnade av Alice hos mamma & Bosse och sedan åkte vi till Ida & Johan. Klockan var mycket så vi färgade bara håret på mig innan vi la oss. Henrik och jag gick upp tidigt på morgonen och påbörjade färden mot Sälen. I Malung mötte vi upp de andra skåningarna. Stugan i Lindvallen var kononfin! Riktigt fräsch och precis bredvid backen, hur perfekt kan det bli? Vi skyndade oss ut för att provåka lite och det var sjukt kul, roligare än jag kom ihåg. På kvällen gick vi ut och käkade en smarrig middag på Majkens Sylta.

Söndagen innebar en massa, massa skidåkning. På kvällen blev det Majkens Sylta igen. Vi blev dock väldigt besvikna eftersom de inte körde sin ordinarie meny utan hade någon italiensk buffé som inte alls var tilltalande. Jag kommer inte exakt ihåg vad vi gjorde mer men vi hängde mycket i stugan också, myste och hade roligt. På måndagen var vi på det efterlängtade After Ski och söp oss riktigt fulla. När vi kom hem till stugan var klockan bara fem på eftermiddagen och eftersom vi inte hade några gå-ut-planer så var det bara att nyktra till för att sedan gå ut och käka middag. Vi blev jättebesvikna på After Skin senare eftersom de körde exakt samma låtar varenda dag. Då är det inte roligt! På tisdagen åt vi fondue uppe på bergstoppen, skitgott! Och vi fick åka bandvagn upp, det var ganska häftigt. På onsdagen blåste det asmycket och snöade så vi sket i skidåkningen och gick till Experium, det nya badhuset. På kvällen var vi iväg och bowlade. Annars spenderade vi en dag på Hundfjället, grillade korv till lunch i backarna och bara slappade i stugan. Det ska kännas att man är på semester!

Igår var det dags för hemfärd och givetvis skulle bilen krångla men det rättade till sig till slut. Ni vet ju att jag är så jäkla trött på alla dessa bilar. Vi hämtade upp Alice hos farmor & farfar och hon blev så glad. Och som vi hade längtat efter henne! Vi sov över hemma hos mamma eftersom hon är i Thailand. Vi åkte till Thai House och åt den mongoliska buffén, mumma! När vi var ute på kvällspromenaden såg jag att Jenny var hemma så vi gick in och sa hej och blev kvar där en bra stund. Det var jätteroligt att träffa dem allihopa.

Nu är vi, som sagt, hemma och har käkat en smarrig middag. Blir väl bara till att slappa nu ikväll för att gå upp tidigt imorn. Vi ska till banken i Munka-Ljungby och fixa med handpenningen till huset. Sedan ska jag till Båstad för att uträtta några ärenden. Måste även in till Ängelholm för att ordna med Henriks födelsedagspresent, han fyller ju år på tisdag!


Kommentarer
Postat av: Ida

Hörde att ni hade ätit jätte dyr mat en dag. Hoppas det var gott.

2010-02-01 @ 15:04:22
Postat av: Jenny

Det va jätte kul att se er! nu längtar vi efter en skåne tur! Vi tackade ja till lägenheten idag, så nu ska vi också flytta :) PUSS!

2010-02-01 @ 18:06:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0