Hockey & Kvävning

2010-01-09
Rögle vann innan, eller ja, det blev 3-3 men Rögle avgjorde till slut. Dessvärre blev det ingen förändring för dem i tabellen. Kämpa hårt, är vad som gäller för dem nu annars lär det bli Allsvenskan nästa säsong och det vill vi ju inte. Jag tyckte iallafall att det var en rolig match, det hände saker hela tiden.

Nu ikväll har vi ätit gott och starkt. Både Henrik och jag höll på att kvävas när vi provade thaigrytan. SÅ stark var den! Och om jag tycker att någonting är starkt så är det nog väldigt, väldigt starkt. Det vet alla jag känner. Jag fick hälla i en till burk kokosmjölk och ihop med riset sen blev det riktigt bra. Och väldigt gott! Det tyckte till och med Henrik, jag trodde han skulle vägra äta då vi nästan kvävdes första gången, haha. Efter det har vi bara myst, sett på film och så...

Imorn vet jag inte riktigt vad som händer, vi får se lite. Henrik ska till Conny på förmiddagen och hjälpa honom något. Snäll som han är när det kommer till sånt. Men det skulle inte ta lång tid. Vi ska nog försöka få upp sängen och lamporna, en gång för alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0