Fått fint hemma.

2010-01-10
Äntligen! Nu är jag jättenöjd och det är nog Henrik också. Vi har burit upp dubbelsängen, fixat iordning den och satt upp hyllan ovanför. Lamporna i hallen och vardagsrummet, där kom även några ramar och en hylla upp. Henrik har en jäkla massa fina bilder från sina dykningar i Röda Havet, han har haft varje bild i en gammal, hederlig glasram. 16 stycken över soffan! Det är många! Jag tyckte att vi skulle sätta dem över akvariet istället, i sådana fina ramar där man kan ha tre bilder i samma. Allt för att spara plats och jag personligen tycker att det blir sjukt mycket snyggare.


Jag vill hellre ha EN jättestor fin tavla över soffan. Han var väl lite emot det men nu har han suttit och mixtrat med sina foton hela kvällen, satt i dem i de nya ramarna och han blev jättenöjd. Han tyckte att det blev mycket finare än innan och jag har sagt det hela tiden, att bilderna verkligen kommer att framhäva sitt rätta jag om man ramar in dem i dessa ramar. Det är kul när vi båda blir nöjda, helt enkelt! Det blir IKEA någon dag framöver också, vi ska köpa tre sådana ramar till, väggsänglampor och en tavla till över soffan:


Jag var ute på min promenad, Henrik och Alice gick med en liten bit för vi skulle kolla på en sak. Sedan fortsatte jag ensam med min ljudbok och det blåste satan men jag tänkte att inget väder ska fan få hindra mig. Nu har jag precis duschat och ska hoppa ner i sängen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0