Sovgrisar

2010-02-17
Jag är uppe med tuppen idag igen. Det kanske inte är så konstigt eftersom vi gick och la oss redan vid nio igår. Vi brukar ligga i en kvart var på spikmattan och sen sover vi som små grisar, både jag och Henrik. Vi är nog levande bevis på att mattan fungerar vid sömnsvårigheter.

Jag har nyss pratat med Alex chef och hon ville träffa mig på måndag. Spännande! Nu får vi se om Espresso House hör av sig innan det eller hur det blir. Jag vill liksom inte spela något "dubbelspel", jag hade inte brytt mig om det var ett annat jobb men nu när Alex har varit så snäll och rekommenderat mig så vill jag ju inte vara rutten liksom. Å andra sidan måste man ju hålla alla dörrar öppna, eller hur? Man är ju inte mer än en vanlig människa som behöver en inkomst för att kunna leva.

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa en liten stund... Har inga direkta planer för dagen mer än att tvätta den stora ryamattan med mattvätt, för hand dessutom. Får fortsätta packa ner lite saker i flyttlådor också. Igår var vi och köpte de där fina minilamporna på Jysk. Det blev två stycken med rund cylinderskärm. Om mamma och Ida kommer imorgon blir det förmodligen att åka och kika i affärer på fredag, om jag känner oss rätt. Haha. Men absolut inte mig emot, jag vill kika på en massa fint till huset.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0