Change of plans

2010-02-10
Nu har vi ändrat oss! När vi kom till IKEA för att kika på badrumsinredningen en andra gång var den inte alls lika fint som första gången, nu var den nästan ful alltså. Konstigt att det kan bli så. Vi har hittat en annan som vi bara SKA ha. Lite dyrare men åh, så snygg! Det är en 1 meter bred kommod med två lådor som man hänger på väggen med ett skitsnyggt och stort handfat. Vit högglans, blir det. Mörkgrå/svart klinkers på golvet i 10*10-plattor som även ska gå upp på väggen bakom wc-stolen samt i duschen. På väggen blir det vita, blanka plattor i 27*42-format, de ska sättas liggande. Spegeln är en sådan spegel med inbyggt ljus i, alltså inte ett skåp. Sedan ska vi ha ett högskåp eller två till handdukar och sådant. På IKEA har vi hittat ett som är riktigt fint, även det i vit högglans. Shit, det kommer bli galet snyggt! Vi kommer nog att få det exakt som vi drömt om. Redan imorn ska vi åka iväg och köpa en duschvägg, en rundad, på Svenska Kakel. De hade kampanj där just nu så man får passa på när man kan spara några tusenlappar. Och vilken kvalité dessutom! Vi har kikat på Bauhaus innan och tyckt att de var bra men det var innan vi kände på dem på Svenska Kakel. Mycket stabilare, mycket mer "oskrangliga" och mycket tjockare glas. Det är ju helt klart värt ett par tusen extra.

Annars idag har jag åkt runt och kikat på Beijer och NP Nilsson men jag hittade inget jag tyckte om. Nu ikväll har vi varit i Halmstad och tittat. Vi vill ha huset nu på en gång så vi kan börja greja. Säljarna sa att de jättegärna redan ville släppa in oss så vi kunde börja renovera men det fick man tydligen inte för de som sköter bouppteckningen. Det var ju snällt av dem iallafall!

Ja, jag vet att det blir mycket hussnack just nu. Men det är liksom det som tar upp vår tid för tillfället, det enda man tänker på och drömmer om.

Imorn ska jag till Arbetsförmedlingen i Båstad klockan 10 för att gå på något informationsmöte. Någon dag måste jag köpa present till Teagan också, hon fyller 7 år i mars. Stora de blir, barnen. Tänk att hon bara var 3 år när jag kom. Teagan har alltid, alltid verkat så mycket äldre. Eller Nya Zeeländska barn i allmänhet verkar vara mycket äldre än svenska barn i samma ålder. De pratar rent mycket tidigare, vågar mer, är trevligare och de börjar ju skolan när de bara är 5 år. Älskade ungar! Teagan skrev att hon önskade sig "skinny jeans and dresses". That's a girl! Haha.

Alice är nybadad men hon måste ju ut och kissa innan vi lägger oss, får kanske bära ner henne så hon bara får ut och göra sitt snabbt. Annars fryser hon ju ihjäl, stackaren.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0