Mumsiga bad

2009-12-29

Idag har jag hunnit med mycket! Det lönar sig verkligen att gå upp i tid ibland. Anna och jag var i Helsingborg och handlade en massa mat. Hon och Mirko ska ha nyårsfest så hon behövde köpa massa smarrig mat och jag behövde göra en vanlig storhandling. Roligt att slippa göra det ensam.

Väl hemma satte jag igång med att skura ur kylskåpet, nu glänser det som om det vore sprillans. Henrik har satt upp spegeln, anslagstavlan, Alice krok, klockan och en ram i hallen. Äntligen blev det gjort. Och fint blev det. Vi får se om lamporna kanske kan komma upp imorgon.

Annars har det inte hänt mycket, jag har städat toan grundligt, dammsugit överallt, lagat mat... Ja, sånt som en hemmafru ska göra. Jag har nyss tagit ett riktigt skönt bad, har hittat världens härligaste badskum och badsalt. Family Fresh Cherry Bliss, heter det. Luktar ljuvligt, skummar mycket och man blir så len och fin.



Nu sitter jag här och är inte trött, trots min tidiga uppgång. Ska försöka tvinga upp mig själv vid samma tid imorgon igen. Anna sa att jag borde njuta så länge jag kan, passa på att kunna sova ut och det har hon i och för sig rätt i.

Imorn har jag inga mer planer än att gå på hockey. Henrik ska sluta tidigt så vi får se vad vi hittar på innan.


Kommentarer
Postat av: Ida

Var det verkligen så att du bara just hittade de där i affären i hyllan? Det var inte så att lillasyster hade det hemma? :P

2009-12-30 @ 00:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0