Golv på

2011-01-22
Ber om ursäkt för dåligt med bloggande i veckan men det har varit mycket jobb och jag har inte riktigt känt mig helt hundra. Ingen träning har det blivit heller, fy! Nästa vecka är det stenhårt som gäller... Vi har haft en ganska skön lördag, gick upp imorse och åkte iväg till Bauhaus för att köpa golv till datarummet. Det blev samma ekparkett som vi har i sovrummet. Efter det köpte vi med oss smarriga semlor och åkte hem till Kalle & Lotta för fika. Nu i eftermiddags har golvet börjat läggas och nu börjar det bannemej likna något:


Handbollen har ju såklart varit given ikväll! Fan vad gött att de vann, blir så sjukt taggad när man sitter där och hoppar upp och ned i soffan. Och Hubbe, vilken jävla målvakt han är! Man kan ju inte låta bli att känna sig lite stolt över att man en gång i tiden varit HK Countryspelare. Hoppas att resten av matcherna kommer vara lika bra!

Här hemma har vi nog beslutat klart nu om att vi kommer köra på både källare och panel ute. Idag kikade vi runt på lite olika paneler och vem kunde tro att det finns sååå himla många att välja mellan? Det är jättesvårt...

Avslutar dagens inlägg med att säga många, många grattis i efterskott till min favoritkusin Joakim som fyllde hela 9 år i onsdags! Grattis även till gammelmormor Ann-Marie och Kelsey som också fyllt år.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0