Viktväktarna

2010-10-26
Vi hade en riktig kanonhelg i Skövde, det var tungt att åka hem på söndagen. Bröllpet var sååå fint! De gifte sig på loftet hemma hos min farbror. Det var högt till tak och det såg ut som en riktig katedral, jättehäftigt! Efter vigseln blev det fest i magasinet och allt var bara så himla roligt. Snacka om lyckat bröllop!

Här hemma väntade en massa jobb. Förhoppningsvis kommer Ida ner i veckan, var alldeles för längesen vi umgicks bara vi två så det ska bli mysigt!

Vi har bestämt oss för att bruka allvar nu. Vi ska käka smalmat á la Viktväktarna och börja gå på spinning. Nu får det, som många gånger förr, vara nog. Tänkte pröva VV i och med att de inte förbjuder någonting. Jag tror inte på förbud, det slutar bara med att man fuskar förr eller senare. Vi ska inte köra stenhårt med pointsräkning och sådär utan bara laga mat enligt recepten. Det känns rätt bra faktiskt...

Någon dag ska jag tipsa er om en underbar vintersallad som vi gör på jobbet. Man kan göra en stor sats för den håller sig i över en vecka i kylen och är snuskigt god. Bra va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0