Kontor

2010-10-05

Idag har jag hållt på att städa och organisera i rummet som ska vara vårat "kontor". Fram tills idag har vi haft datorn på köksbordet och hur trevligt är det egentligen? Vi kan sitta och äta middag och under tiden sitter den ena av oss vid datorn, vi är snuskigt osociala alltså. Nu är det slut på det! Ska man sitta vid datorn får man gå in på kontoret. Jag tänker på våra kompisar Emil och Helen som diskuterade hurvida de skulle köpa en dator eller inte för de trodde att det skulle slita på förhållandet. Haha, då skulle de sett oss. Innan kunde vi sitta i varsitt rum med varsin dator...

Kontoret blev iallafall fint med tanke på det lilla man hade att bolla med. Ingenting är renoverat här inne än, en vägg är nygipsad medan en annan har en tjock, beige ful tapet från 70-talet. Men det kommer det också! Äntligen har jag även fått ordning och sorterat alla papper som vi bara lagt på hög sedan vi flyttade in i februari.


Kommentarer
Postat av: Malin

Datorn har blivit en alltför stor del i människors liv men ack så nödvändig. Vi är ungefär lika sociala. Vi har varsin dator stående på samma skrivbord, så även om vi sitter i varsin lilla "bubbla" så kan vi ändå umgås. =)

2010-10-06 @ 13:30:45
URL: http://rosaliljan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0