Shoppingdag

2011-10-12

Vilken härlig dag! Den började med en lång sovmorgon, frukost och ingen stress. Sedan bestämde vi oss för att åka och spana in nya Väla, har sparat det tills denna veckan då mamma och Ida kommer. Och jäklar, vad stort det är nu. 180 butiker!! Plus IKEA och alla andra stora kedjor som ligger bredvid. Släng dig i väggen, Commerce.

Hade dessvärre ingen vidare god shoppinglycka, som alltid då man verkligen behöver saker. Skulle behöva byta ut typ hela min garderob. Kom iallafall hem med två par leggings, en tunika, tavla till lilla toan och lite smått. Tur att shoppinggalna Ida kommer i helgen så det kanske kan bli lite mer.

Imorn ska Alice till hundfrissan och bli fin, hon är jättetovig nu stackarn så det blir nog ett rejält trim för hennes del. Annars får vi se vad dagen har att bjuda på, skönt att ha det lite öppet.


Kommentarer
Postat av: Emma Liljenkrona

Hej babe!



Jag försökte fördriva lite tid på Commerce i tisdags. Hur kunde man i sin vildaste fantasi ens tro att det går att fördriva tid där? Nej, tack för att vi spridit ut oss över hela vårt avlånga land så man kan åka till varandra och shoppa, samtidigt som vi har världens bästa sällskap och smakråd!



Vi ska försöka komma överens om nån bra helg i typ november då vi fyra kan komma ner till er. Just nu är mitt schema i stort sett helt öppet, så det är bara å åka när ni kan! saknar dig!



PUSS!

2011-10-13 @ 10:10:36
URL: http://emmaa.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0