Life is good!

2010-03-30
Idag är jag ledig, solen skiner och Ida är på väg hit. Kan det bli bättre?! No, I don't think so... Känner mig lite sådär smålycklig. Har tagit på mig sommarkläder, en vit tunn tunika och en beige kofta. Vitt och beige ska ju visst vara himla poppis just nu. Jag har fixat iordning håret ordentligt, sminkat mig, satt i färgglada örhängen och känner mig fin. En toppendag, helt enkelt. Ska ta med Ida till Lågprisladan i Boarp, en skojig affär som har all möjlig skit. Småskit, som jag gillar. Funderar på om vi ska grilla ikväll, det vore himla gott.

Jobbade ju min sista dag igår. Kändes inget speciellt alls. Rebecca, min efterträdare, är jättegullig så det kommer nog att gå bra. Kommer sakna Mia Pajen men vi ska givetvis fortsätta höras av. Och hitta på skojiga saker. Nu har jag bara ett jobb att fokusera på och det känns skitskönt!

Morgonångest

2010-03-29

Jag går alltid upp direkt när klockan ringer på morgonen, brukar aldrig ligga och dra mig eller ens sträcka på mig. Ibland, precis efter att jag stigit upp, sköljer en sådan fruktansvärd ångest över mig. Det känns som om att jorden är på väg att gå under fastän att allting egentligen är tipp topp. Brukar någon annan av er också känna så? Är det kanske bara för att man inte vaknat till ordentligt eller är det bara för att man är så in i helsikes jäkla trött? Jobbigt är det iallafall, det varar bara i någon liten minut och sedan går det över.

Anyway, sista dagen på E.H. idag. Är stolt över att jag sade upp mig, det känns faktiskt skitbra. Idag ska jag lära en ny tjej att stänga så jag kommer inte att jobba ensam. Och Mia jobbar mellanpasset, vilken perfekt avslutning.

Idag ska jag måla klart alla lister och sedan ska de upp. Henrik ska åka och köpa dörrar. Vi hade lite ångest över om vi skulle ha släta dörrar eller spegeldörrar så det blev inga förra gången vi var iväg. Vi har hur som helst kommit fram till att det blir släta, vi tycker det blir snyggast. Snygga handtag har vi redan köpt.

Imorn är jag ledig, håller på att försöka få tag i frissan för jag vill få mina slingor gjorda.


Fixarsöndag

2010-03-28
Sköna söndag! Har jobbat mellan 7-13.30 på sjukhuset och sedan åkte jag hem för att se reprisen av Desperate Housewives. Nu har jag precis varit nere i verkstaden och målat lite lister, Henrik håller på att lägga ett jättefint parkettgolv i ek i sovrummet. Gissa om det blir snyggt?! Snart är rummet färdigt och då kommer före- och efterbilder.

Imorn jobbar jag min sista dag på Espresso House och det känns faktiskt riktigt skönt. Jag kommer sakna Mia och alla andra godingar men vi får se till att hålla kontakten. Jag har redan fått jättemånga tider i april på sjukhuset och sedan blir ju folk sjuka och vill vara lediga också så jag har nog ingenting att oroa mig för.

Det börjar likna nåt nu

2010-03-27

Jag har haft en helt fullspäckad vecka, ni anar inte! Jobb, jobb, jobb och flyttstäd. Och lite husrenovering på det. Men nu är det över, både med flyttstäd och dubbeljobb. Fy fan, så skönt! Jag bara orkar inte mer. Eller jo, jag orkar men jag vill hellre ha ett liv vid sidan av. I torsdags blev jag lämnad att jobba helt ensam från klockan 15.00 till 21.00 på Espresso House. Ja, alltså jag säger ingenting så har jag ingenting sagt men det är INTE okej!!!

I sovrummet är allt målat och tapetserat nu, så sjukt jävla fint! Det blev mycket, mycket bättre än jag ens kunnat ana. Nu är det bara golv och lister kvar samt en ny dörr. Längtar till vi köper de nya garderoberna också, då ska jag rensa ut bland alla kläder och göra fint.

Annars har inget direkt nytt hänt. Jag har jobbat morgon på sjukan och snart ska Henrik på hockey. Själv ska jag slänga mig i soffan, glo på film och bara njuta av att vara lite ledig.


Finfin helg med godingarna

2010-03-22
Helgen har varit toppen! Vi har haft jätteroligt och jag ville för allt i världen att de skulle stannat längre... I lördags var vi på sight-seeing i Ängelholm, käkade på Spisen på kvällen och hade filmkväll. I söndags var vi på Familia och IKEA och shoppade lite. Ingen kan gå i affärer så bra som vi, haha. Vi är så jäkla lika, kan gå i evigheter och bara titta på saker och ting. Igårkväll kom våra nya grannar, Lasse & Camilla, in med en jättefin inlyttningsblomma till oss. Himla gulligt av dem...

Idag har jag påbörjat operation flyttstädning i lägenheten. Usch, så snuskig den är på vissa ställen. Ni vet, en riktig gammal ungkarlslya typ. Men men, det måste ju bli gjort. Paret som ska ta över den ville flytta in redan i helgen så vi bestämde att vi skulle städa toan och köket noga och resten bara grovt. Skönt det iallafall. Alex gullet ska nog hjälpa mig på onsdag.

Har varit en helt galen dag på Espresso House, vilket kaos alltså!! Stackars praon som måste ha blivit helt förskräckt på sin första dag. Hoppas morgondagen blir bättre. Jag ångrar inte att jag sagt upp mig. Nu när uteserveringarna är uppe så sväljer stället dubbelt så mycket folk. Och vi som hade fööör mycket att göra innan!

Just det, jag har klippt mig! Det var asskönt! Mamma sötnosen fick ett infall att jag skulle gå in på drop in när vi ändå var ute. Frisören var jättebra, Patricia hette hon. Jag vill även göra ljusbruna slingor i håret så jag ska boka henne igen. Min mor är den bästa man kan ha!

Det har även gått framåt med sovrummet i helgen. Min Henrik ligger i hårt och är duktig. Väggarna och taket är nymålat samt fönstret och elementet. Resten är också redo för att fixas! Imorn ska vi åka och köpa golv, lister, innerdörr med mera. Skojsigt! Snaaart är det klart. Då blir det före-och efterbilder, mina vänner. Det lovar jag!


Ida 21 år!

2010-03-22

GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA LILLASYSTER PÅ FÖDELSEDAGEN, I LOVE YOU!!!


Äntligen

2010-03-20
Nu är mamma och Ida på väg hit! Jag kan knappt bärga mig, det ska bli skitkul. Får se vad vi ska hitta på idag, de är ju såklart supernyfikna på huset och alla våra planer. Jag vill ta med dem till Lågprisladan. Ikväll ska vi ut och käka, kanske till och med turar lite. De har så god mat på färjorna.

Kalle är här, just nu håller han och Henrik på att sätta upp väv i somrummet, det börjar likna nåt nu och det känns underbart. Vi har inte ens haft huset i en månad och vi tycker redan att vi fått en massa gjort och då även våra vanliga jobb till trots.

Nu ska jag fortsätta längta till mina godingar kommer... Om cirka en timma är de här, yaaah!!

4 månader som skåning

2010-03-19
Igår fick bli en väldigt slapp dag, smågrejade bara för så fort jag tog min an någonting blev jag alldeles kallsvettig. Ett tecken på att jag har nån skit i kroppen, antar jag. Jag är hemma från jobb idag också, tyckte att det var lika bra. Jag är piggare men ändå för dålig för att orka slita halvt ihjäl mig på jobbet en fredag. Jag måste in till stan och uträtta lite ärenden, sådant som måste göras. Sen ska jag till lägenheten och hämta lite fler småsaker som är kvar. Ikväll ska vi fixa hit akvariet och skänken.

Igårkväll började jag göra lite mysigt i gästrummet eftersom Ida och mammsen kommer imorn. Och så mysigt det blev! Eller ja, så mysigt det kunde bli i det rummet innan en renovering iallafall. Det var nästan så att jag själv ville ligga och sova där inatt, haha. Ska bli så roligt att de kommer, de har inte varit här sedan jag flyttade hit för över fyra månadersen. Det har liksom bara inte blivit av men jag kan nog svära på att det inte dröjer fyra månader till nästa gång. Vi har inte träffats sen i januari så det ska bli skitroligt! Hoppas tiden går låååångsamt medan de är här...


Sjukis & tapet

2010-03-18
Idag är jag ganska krasslig. Har varit förkyld hela veckan och igår, när vi skulle lägga oss, fick jag världens feberfrossa. Jag kunde bara inte sluta skaka och som jag frös! Har inte haft sådan frossa sedan jag var liten. Vaknade ett par gånger inatt med samma frossa, skitjobbigt. Henrik var jättegullig, han hämtade filtar och letade fram sin tjocka, varma favorittröja som jag fick ta på mig. Jag gick iallafall upp som vanligt imorse för jag skulle jobba på sjukhuset och sedan på Espresso House. Men medan jag stod och sminkade mig kände jag bara att nej, det här går inte alltså. Så jag ringde och sjukanmälde mig, väl det för jag är helt orkeslös.

Igår höll vi igång hela jäkla dagen och det var ju kanske inte så smart med tanke på att jag inte mådde helt hundra men nu har vi iallafall alla våra saker här i huset. Rörläggaren var här till jättesent igår men han blev ändå inte riktigt helt klar så han ska komma tillbaka. Kalle fixade en jättefin fönsterbräda till sovrummet och beställde färg och tapeter. Det blir den här fina tapeten från Boråstapeter som fondvägg vid sänggaveln, har varit kär i den länge nu:


Resten av väggarna blir vita och hela sovrummet ska hållas ljust. Visst kommer det bli fint? Fondtapeten matchar väldigt bra med ekmöblerna också förresten.

Fixar & Donar

2010-03-17

Kvällen gick jättebra på Knutan igår, precis lika roligt som alltid. Jag bara önskar att det låg lite närmare. Idag ska jag flytta alla resterande småsaker och fixa iordning på dem. Inatt sover vi första natten på riktigt, ska bli mysigt. Annars händer det inte mycket, har tvättid klockan tre och fyra miljoner kilo tvätt. Måste försöka få iväg Teagans paket idag också. Jag vet, jag är en hemsk människa men det har inte blivit av. Ida, Frances berättade att ett paket snart kommer till dig. Lilla Jayden har fått körtelfeber, stackars goding.

Och Sanna, min fina vän. Du förtjänar INTE sånt här. Blir så ledsen för din skull. Ge den jäveln vad han tål och låt honom lida och kämpa. Som vanligt kommer du att ta igenom dig det här men det är så typiskt att det ska hända just dig. Jag finns här iallafall, när du vill ♥

GRATTIS ELIN OCH MATHIAS TILL FÖRLOVNINGEN!!! ERA SMÅ GULLEPLUTTAR!


Alice 2 år igår!

2010-03-16
Nu är jag lite dålig på att skriva igen! Inte bra... I söndags blev jag iallafall aldrig inringd så jag fick mig en ledig dag och det tycker jag att jag förtjänade. Istället åkte jag och uträttade en massa ärenden i min egna takt utan att stressa vilket var jätteskönt!

Det går framåt med huset. Sovrummet ska nog bara slipas en gång till och sen kan man börja tapetsera. Kalle skulle nog försöka att hjälpa till hela veckan, vilket vi verkligen uppskattar. Rörmokaren kommer idag och lägger om rören i badrummet. Vi får hoppas att Nisse kommer och fixar den sista elen också för sedan är det bara att köra på även där. Jag ska försöka få upp lite bilder snart men min dator är fortfarande paj och jag är inte riktigt kompis med Henriks dator men jag ska se vad jag kan göra.

Igår fyllde Alice 2 år!!! Hon fick en tallrik med köttbullar, korv och ost till middag. Hon måste ha trott att hon var i himmelriket, haha.

Idag ska jag jobba på Knutan, ska stänga. Vi får hoppas att det går bra. Imorn är jag ledig, skulle egentligen åkt på kurs med E.H. men eftersom jag ändå ska sluta behövde jag inte följa med på den. Sweet! Blir nog flytt imorn så man sedan kan börja städa lägenheten.

Färska bullar till frukost

2010-03-13
Igår jobbade jag på E.H. mellan 10-17, det var en sån där dag med sjukt mycket folk igen. Man är helt jäkla slut när man kommer hem! Vi åkte direkt till huset och grejade lite, lagade lite mat och spacklade i sovrummet. Vårt badrumsfönster såg jättefint ut och idag ska det sättas in. Vilken förändring det kommer att bli! Vi har även köpt en mdf-skiva som så småningom ska bli fönsterbrädor. Jag åkte och beställde badrumsspegeln i torsdags men igår ringde de och sa att den visst fanns på lager. Ska åka och hämta den idag, om vi hinner, och isåfall köpa lite lister och en ny ytterdörr samt en förrådsdörr också.

Idag är jag reserv på sjukhuset men de ringde aldrig. Ganska skönt, tycker jag, eftersom jag ändå ska jobba hela kvällen på E.H. Nu ska jag åka till mitt fina hus. Kalle och Lotta ska komma med färska bullar till frukost. Nu tror ni att vi ska äta kanelbullar till frukost men här i Skåne betyder bullar frallor. Haha.

Senaste nytt

2010-03-11
Idag har jag varit nere och jobbat på Knutpunkten i Helsingborg. Där jag provjobbade och trivdes så bra, ni vet. Och det var precis likadant idag! Jag tycker att det är mycket roligare där än i Ängelholm, jag kan bara inte hjälpa det. Sofia, en tjej som jobbar där, berättade att efter att jag hade provjobbat där hade alla undrat varför jag inte kunde jobba hos dem istället för i Ängelholm, haha. Jag var dock redan bortlovad till Ängelholm men det känns roligt när folk tycker om en och att man gör ett bra arbete. På en sådan liten arbetsplats, med bara fyra personer på heltid, kan det annars vara ganska svårt att komma in i gänget. Det gäller verkligen att det klickar direkt! Om jag vill kan jag nog få en heltidstjänst där då Sofia själv ska sluta men jag orkar inte med att pendla varje dag. Först bil till Ängelholm och sen tåg till Helsingborg... Dessutom passar det inte alltid, vissa dagar börjar man klockan 05.00 på morgonen och då går där inga tåg. Att parkera i närheten är helt uteslutet om man inte vill betala flera hundra i parkeringsavgifter.

Det är iallafall bestämt att jag ska vara kvar mars ut på E.H. i Ängelholm. Jag sa även att jag kunde tänka mig att stå på inringning då jag ju tycker att jobbet i sig är roligt men hellre väljer mer timmar på sjukhuset. Jag ska nog även kolla med Louise, platschefen på Knutan, om hon också vill ha mig på inringning. Det hade ju varit toppen! Då behöver jag nog inte vara orolig vad gäller att komma upp i ett bra antal timmar varje månad. Dessutom kan jag ju i princip välja om jag vill jobba eller inte. Alltså, jag jobbar gärna heltid men jag pallar inte mer än heltid just nu.

Sjukhuset, ja! Jag jobbar som köksbiträde i avdelningskök. Det är Alex som fixat in mig där. Jobbet innebär att man dukar fram frukost, middag och kvällsmål till patienterna, enkelt beskrivet. Jag lagar alltså ingen mat, utan bara dukar upp den från matvagnen som kommer från det stora köket. Ett ensamjobb i lagom skönt tempo och riktigt sköna arbetstider med många fikapauser, haha. Det är även tänkt att jag ska hoppa in i matsalen på Lindhaga, en lunchrestaurang för allmänheten. Där får jag ju även den här kundkontakten som jag är lite rädd att förlora efter att ha sagt upp mig från Espresso House. Jag ska senare också få lära mig grunderna i köket så att jag kan vara där med. Allt detta är så otroligt annorlunda mot det jag tidigare gjort och det är nog därför jag tycker att det är så roligt.

Jag känner verkligen att jag har fattat de rätta besluten och det är riktigt skönt. Jag tror att detta kommer bli kanon. Det kan inte bli bättre just nu. Jag börjar äntligen lära känna lite folk, jag har fått flera jobb, vi har huset, det är vår... Och nästa helg kommer mamma och Ida, som jag längtar! Vi har som mål att sovrummet ska bli någorlunda klart tills dess och att vi har flyttat in helt. Husrenovering går som planerat, om inte ännu bättre. Farbror Nisse har dragit en hel del ny el, Kalle har ju reglat upp nya väggen i badrummet, Henrik har putsat om skorstenen i sovrummet och vi har fått en krona på skorstenen på taket. Idag ska vi hämta vårt nya badrumsfönster, vi ska ha ett som är lika långt som de andra fönstrena fast lite mindre brett. Nu sitter där ett fult, gammalt fyrkantigt. Igår var vi Halmstad och handlade en massa saker, bland annat badrumsinredningen. Spegeln ska jag åka och beställa imorn. En ny panna ska beställas i dagarna och till påsk ska taket läggas om. Vi har förresten liiite, liiite havsutsikt på baksidan. Det ni, haha.

Lennart 53 år!

2010-03-10

GRATTIS TILL VÄÄÄÄRLDENS BÄSTA FARBROR SOM FYLLER 53 ÅR IDAG!!!


Förlåt...

2010-03-10

Förlåt alla mina kära läsare för att jag varit så dålig på att uppdatera er men jag har varit så himla upptagen och tiden räcker bara inte till. Imorn lovar jag er dock ett inlägg med allt nytt!


I did it...

2010-03-08

Jag sa bannemej upp mig idag! Jag bara gjorde det! Och det känns faktiskt riktigt bra. Jag vill tacka ALLA för er hjälp, ni är guld värda allihop! Det har betytt jättemycket för mig ska ni veta. Jag jobbar förmodligen min sista dag på Espresso House den 22 mars. Jag sa dock att jag kan vara kvar mars ut om så behövs. Detta kommer bli bra, hoppas jag. Jag måste faktiskt erkänna att jag är sjukt jäkla rädd att jag ska ångra mig men det borde jag inte göra med tanke på alla fördelar som finns med jobbet på sjukhuset.

Idag har jag jobbat ännu en heldag, först sjukhuset och sen E.H. Det tar på krafterna men ger bra pengar. Imorn ska jag gå bredvid på ytterligare en avdelning på sjukan, ska bli spännande! Har redan fått en massa tider för april så jag behöver nog inte oroa mig egentligen... Ikväll gick kaffekvarnen sönder på E.H. så jag kunde bara servera bryggkaffe och hur kul tror ni gästerna tyckte att det var? Typiskt att det händer när jag jobbar. Det är ju bara så inte meningen att jag ska ha det här jobbet, eller hur? Haha, verkligen allt har gått emot mig.

Det går finemang med huset, förresten. Vi tycker att allt har gått snabbt och vi känner att vi är på hugget. Badrummet är nedrivet och den nya väggen är uppreglad, kommer bli helt lagom stort. Skorstenen i sovrummet är torkad och ska snart putsas. Sedan är det bara spackel, färg och tapeter som fatts där inne. Och lite annat småpill som nya fönsterbrädor och liknande. Jag älskar mitt hus! Jag kan inte säga det för många gånger.

Nu ska jag hoppa i säng, behöver all sömn jag kan få. Resten av veckan blir trots allt ganska skön. Jag jobbar varje dag men ganska sköna pass så jag kan inte klaga.


Teagan 7 years old!

2010-03-08

HAPPY 7TH BIRTHDAY TEAGIE SWEETY!! I LOVE YOU LOTS!


Hjälp mig!

2010-03-06

Alltså, jag har jordens dilemma. Jag har sådan fruktansvärd ångest, jag vet inte alls hur jag ska göra med mina två jobb. Det enda jag vet är att jag förmodligen inte kommer att palla med båda ställena. Jag vet att jag vill vara kvar på sjukhuset men jag vet inte om jag vill eller inte vill vara kvar på Espresso House.

På sjukhuset har man sjukt sköna arbetstider och själva arbetet är nytt, spännade och roligt för mig. Jag har, iallafall ännu, bara träffat på trevligt folk. Den enda nackdelen, som jag ser det, är väl om jag verkligen kan förlita mig på att bara vara timanställd. Alla på sjukuset säger att jag lätt kan det. Malin, chefen, sa att jag om jag bara vill så kan jag komma upp i 60-80 procent i månaden. Folk blir ju faktiskt sjuka, vill ha semester och liknande hela tiden... Och det stämmer, jag är ju för sjutton inbokad på all min lediga tid.

Det är på Espresso House som problemet ligger. Jag gillar inte direkt arbetstiderna och jag anser att vi är underbemannade. Jag har dessutom fått en dålig start, som ni läst innan. Det är liksom för mycket slit för så lite pengar. Å andra sidan är det riktigt skoj när det är "lagom" med gäster, vilket dock inte är ofta. Det är skoj att träffa så mycket folk i ens egen ålder och jag gillar mina arbetskompisar och så vidare. Men jag har fått ett konstigt intryck, slarvigt liksom. Jag var ju för cirka tre veckorsedan på intervju för en 75% tjänst men sedan provjobbade ju tydligen nån redan på den så jag fick bara 50%. Eftersom jag visste att jag inte skulle klara mig på bara det så fick jag ju jobb på sjukhuset. Men nu i förrgår erbjöd E.H. mig en tjänst på 75%. Är det inte konstigt? De har haft väldigt hög personalomsättning på E.H. i Ängelholm och det är ju också konstigt. Man börjar ju undra om det faktiskt finns en anledning till det...

Hade jag bara haft mig själv att tänka på hade jag nog kanske kunnat vara på båda ställena men nu har jag ju faktiskt busvovven, Henrik och mitt fina hus. Jag kan bara inte jobba dygnet runt.

HJÄLP MIG, snälla ni. Jag vill veta vad ni hade gjort om ni var jag. Snälla skriv. Jag är en person som såklart gör vad jag själv vill och känner för men jag vill ändå gärna höra från folk att jag gör rätt saker och tar de rätta besluten and so on.


En liten uppdatering

2010-03-06
Jag lever. Bara så ni vet, haha. Jag har bara varit så himla upptagen hela denna veckan. Tänkte dra veckan för er så vet ni vad som hänt.

Måndag: Alice vaccinerades på morgonen. Det hade kommit något nytt vaccin, istället för spruta så får hunden näsdroppar mot kennelhosta. Det gick galant men det kittlades i lilla nosen. Jag jobbade även några timmar på Espresso House. Vi var i huset hela kvällen och grejade. Rörmokaren kom och pluggade badrummet. Vi kom även fram till att vi ska köpa en ny panna.

Tisdag: Gick introduktion bredvid Christel på sjukhuset. Det var jätteroligt! Man har på sig sådana vita sjukhuskläder. Kände mig som en riktig doktor, haha. Jag har alltid velat jobba på sjukhus men jag har aldrig velat bli doktor eller liknande så detta är ju perfekt. Jag åkte hem och gick ut med vovven innan det var dags att bege sig till nästa jobb. Och vilken mardrömskväll! Det var så sjukt jävla mycket folk!!! Jag kom inte utanför "baren" förrän det var dags för stängning och då hade jag ju tusen miljoner saker att fixa innan jag kunde gå hem. Allt blev pannkaka, det fick liksom bära eller brista. Jag grät när jag kom hem, bokstavligt alltså. Jag var helt jäkla förstörd! Jag hade ju haft tre underbara provjobbardagar på Knutpunkten och sedan kommer jag till Ängelholm, där saker inte alls är likadana och jag blir superbesviken. Usch, en sån kväll vill jag aldrig mer uppleva. Jag hade liksom jobbat i Ängelholm i tre futtiga timmar och dagen efter skulle jag stänga, helt ensam.

Onsdag: Gick bredvid Christel igen och det var lika roligt. Var i huset på kvällen och städade upp efter att Kalle och Henrik hade rivit badrummet och väggen. Emil och Helen kom förbi senare, det var trevligt.

Torsdag: Gick bredvid på en annan avdelning på sjukhuset med en tjej som hette Hanna. Vi var på avdelningen bredvid Alex så det var riktigt skojigt. Sedan åkte jag med stooor ångest vidare mot ännu en kväll på Espresso House. Jobbade tillsammans med Tess som var världens ängel! Hon stannade kvar, helt frivilligt, och gav mig en massa tips och råd samt förberedde en massa saker. Det var guld värt, hade det inte varit för henne så vet jag inte hur jag hade fixat det. Tusen tack vännen, I owe you big time! Kvällen var inte alls lika stressig som tisdagskvällen, som tur var. Allt gick som smort tills det att jag hade larmat av och skulle gå hem. Då är grinden in till innergården låst och dit har jag inte fått nån nyckel. Jag fick ringa en jäkla massa samtal, till chefen, till G4S och tillbaka till chefen och så vidare. Till slut, efter att ha stått ute i en timma i 7 minusgrader kommer äntligen en väktare. MEN, hon har konstigt nog inte heller nån nyckel. Jag orkar inte dra hela historien men jag satte mig iallafall i bilen vid midnatt. Jag skulle ha slutat 21.45! Jag bara SKA ha betalt för dessa timmar, det är inte mitt fel att jag inte fått nån nyckel. Alltså, är det meningen att jag inte ska ha det här jobbet or what?

Fredag: Igår jobbade jag mellan 10-17 på Espresso House. Även fastän vi var två stycken hade vi sjukt mycket att göra. Alltså, caféet i Ängelholm måste byggas ut och anställa fler folk. Så populärt är det, punkt slut. På kvällen var jag och Henrik i huset och bara slappade. Vi blev så trötta att det slutade med att vi sov över på soffan, jättemysigt var det! Och sov som små grisar gjorde vi också...

Idag har jag städat lite i huset. Henrik har varit iväg med farbror Nisse och pappa Kalle och köpt en massa saker. Nisse är elektriker och ska fixa en massa saker åt oss, bland annat en ny elcentral och en massa nya uttag. Jag har jobbat kvällen på Espresso House och tro det eller ej men ett tag var det helt tomt på folk, jag kunde inte tro mina ögon! Jag hann fixa en massa saker. Skönt! Och jag kom därifrån i någorlunda tid också... Nu sitter vi och väntar på att Kalle och Lotta ska ringa, de är hos några kompisar och ska ha skjuts hem. Imorn har jag min första lediga dag på veckan och då är det huset som gäller till 100%.