Bounty

2010-12-22
Ingredienser, cirka 30-40 stycken:
- 50 g smör
- ½ dl sirap
- ½ dl florsocker
- 2 dl vispgrädde
- 1 påse kokosflingor
- 200 g ljus blockchoklad


Gör såhär:


1. Blanda allt utom kokos och choklad i en kastrull och koka 5-8 minuter tills smeten börjar bli lite seg.

2. Tillsätt kokos.

3. Låt smeten svalna och rulla sedan små bollar. Ställ kallt i minst en timma.

4. Smält chokladen över vattenbad och doppa kokosbollarna. Låt stelna och förvara kallt!


Kommentarer
Postat av: Therese

Tack så jättemkt :-) Dom va superdupergoa!!! God Jul Kram Therese

2010-12-23 @ 21:57:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0